Рейтингът на правителството се стабилизира, което показва, че  не са

...
Рейтингът на правителството се стабилизира, което показва, че  не са
Коментари Харесай

Любомир Стефанов от НБУ: Не са толкова много враговете на тази власт

Рейтингът на държавното управление се стабилизира, което демонстрира, че  не са чак толкоз доста недоброжелателите на този кабинет, коментира пред БНР политологът и учител в Нов български университет Любомир Стефанов. По думите му " в случай че някой би трябвало да е гръмоотвод за всичко, което става, това са политиците ".

Предстои поредна фаза на стиковане и произнасяне зад закрити врата на неща, които може би няма потребност да чуваме, разяснява Стефанов лидерската среща в ръководещата коалиция.

Според него следим загрявка за същинската предизборна акция. Запитан по какъв начин резултатите от локалния избор ще се отразят на стабилността на ръководещата коалиция, той разяснява: " Дали обединението ще се разпадне? Не мисля. Тази коалиция не е основана да бъде взривявана. Големият губещ би бил някой от другите кандидати, които желаят да смъкват ГЕРБ от власт на локално равнище. "

В София ПП-ДБ може би ще завоюват, само че също по този начин могат да изгубят и зрелищно, допусна преподавателят. Той предвижда, че ГЕРБ ще повдигнат личен претендент за кмет на столицата, само че ще чакат " съвсем до 12 без 2 ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР